Tour de Rantareitti – tietoviisas

Tour de Rantareitti on rentohenkinen ”tietoviisas” -mobiilipeli kauniilla Aulangon rantareitillä. Se sopiva lisämauste kävelylenkkiin!

Kaipaatko työporukalle rentoa yhdessätekemistä? Ulkoilua ja liikuntaa, muttei varsinaisesti hiki- sellaista? Jotain joka sopii kaikille? Oheen pientä leikkimielistä kisailua pientiimeissä?

Tour de Rantareitti tarjoaa kaikkea tätä!
Tour de Rantareitti on pientiimeissä (2-4hlö) suoritettava leikkimielinen ”tietoviisas” -kilpailu kauniilla Aulangon rantareitillä, rentouttavassa järvimaisemassa. Tavoitteena joukkueilla on kerätä itselleen mahdollisimman suuri pistepotti, vastaamalla matkan varrella esiin nouseviin kysymyksiin. Kysymyksiä ratkotaan mobiilisti. Kussakin pientiimissä tulee olla yksi älypuhelin, johon pelisovellus ladataan. Latauksesta ei tule kuluja, sovellus ei vaadi rekisteröitymistä ja sovelluksen voi poistaa pelin päätteeksi. Peliin tiimit pääsevät saamallaan salasanalla. Peliin tarvittaessa mahdollista käyttää myös tabletteja meiltä, mutta suosittelemme kävelyreippailun lomaan ensisijaisesti kännyköitä pienen koon vuoksi.

Oikeasta vastauksesta pistepotti kasvaa – väärästä pienenee. Helppoa!? Aikaa kunkin kysymyksen vastaamiseen on 90 sekuntia.

Peruspaketin sisältö on valmiiksi rakennettu kokonaisuus. Tehtävien sisältöä voidaan lisämaksusta myös muokata ryhmän toiveiden mukaan (esim. yrityksen koulutusteemaan tai vaikkapa polttarisankariin liittyvät kysymykset).

Toteutus kävellen – omaa tahtia.
Kokonaismatka noin 4,5 km. Reitin pituus on toiveiden mukaan mahdollista muokata myös pidemmäksi.
Kokonaiskeston suositus noin 1-1,5 tuntia.

Toteutus voidaan tehdä ns. etäohjelmana, jolloin toimitamme ryhmällenne etukäteen ohjeet ja pelikohtaiset salasanat sähköpostitse – näin voitte lähteä pelaamaan juuri teille sopivana aikana! Tulokset näette pelin päätteeksi ja halutessanne toimitamme teille pelinne päätyttyä lisäksi koonnin sähköpostitse.

Vaihtoehtoisesti ohjaajamme voi olla paikalla tablettien kera, jolloin sovimme tietyn aloitusajan ja ohjaaja antaa ryhmällenne yhteisesti alkuinfon.

Hinta etäpelinä 125,00 eur / tiimi+ alv 24% (kokonaishinta 155,00 eur / tiimi)
Hinta paikanpäällä ohjattuna 125,00 eur / tiimi + alv 24 %, minimilaskutus 5 tiimiä.

Max 4 hlö / tiimi. (Suositus 2-4hlö). Toteutus suomenkielellä.

Lähtöpaikkana joko Katajistonranta tai Scandic Aulanko.

Jaa tämä palvelu.

Kuvia tapahtumista

LISÄÄ SAMAN RYHMÄN PALVELUJA

1-2 h tai sopimuksen mukaan5-15 hlöä

Melonta on oiva tapa jättää arjen asiat rannalle ja antaa mielen rentoutua Vanajaveden lempeillä aalloilla.

20230126091159
1-5 h10 - 50 hlö

Tervetuloa voimaantumaan Sibeliuksen Metsään Aulangolle! Opastettu retki johdattaa osallistujat Aulangon kiehtovan historian ja Sibeliuksenkin tunteman luonnon äärelle.

20200410160603