Katajistonranta

Aulanko Outdoorsin tukikohtana on 2017 keväästä alkaen toiminut Katajistonrannan alue. Katajistonranta mahdollistaa mitä hienoimpia elämyksiä ja kokemuksia keskellä satumaista Aulangon luontoa. Tule saunomaan kauniin Vanajaveden äärelle, juhli ja kokousta kartanolla ja tapahtumaladossa ja varaa ryhmällenne monipuoliset aktiviteetit päivään. Katajistonrannassa järjestetään vuosittain myös urheilutapahtumia (esim. Aulanko Tower Trail) ja festivaaleja (mm. Mielensäpahoittajan festivaalit 2019, Melodeep 2022). Mikäli etsit paikkaa tapahtumallesi, ota yhteyttä siis!

Alueella ei ole anniskeluoikeuksia eli omat tarjottavat ovat tervetulleita. Ruokailut järjestämme laadukkaiden catering – yhteistyökumppaneidemme avulla aina saunaménuista juhlavampiin illalliskattauksiin ja beach partyihin.

KOKOUS JA VIRKISTYS

Katajistonrannassa järjestät monipuoliset virkistyspäivät ja kokoukset ryhmällenne kulttuurihistoriallisissa maisemissa. Aulangon upea luontoa alkaa heti ovelta – ympäri vuoden.

SAUNAT

Alueella sijaitsee kaksi tunnelmallista rantasaunaa paljuineen: Pieni Olympiasauna 1952 sekä isompi rantasauna; Lasiranta. Saunat ovat tilauskäytössä ja varattavissa niin ryhmille kuin yksityisillekin.

MUUT TILAT

Katajistonrannan kartanorakennuksessa järjestät niin kokouksia, häitä kuin virkistyspäiviäkin. Lisäksi Tapahtumalato on vuokrattavissa kesäaikaisiin karkeloihin.