Katajistonranta

Aulanko Outdoorsin tukikohtana on 2017 keväästä alkaen toiminut Katajistonrannan alue. Katajistonranta mahdollistaa mitä hienoimpia elämyksiä ja kokemuksia keskellä satumaista Aulangon luontoa. Tule majoittumaan retkeilymökkeihimme, sauno kauniin Vanajaveden äärellä, juhli ja kokousta kartanolla ja tapahtumaladossa tai nappaa luontoliikuntavälineet matkaasi vuokraamoltamme.

Alueella ei ole anniskeluoikeuksia eli omat tarjottavat ovat tervetulleita. Ruokailut järjestämme laadukkaiden catering – yhteistyökumppaneidemme avulla aina saunaménuista juhlavampiin illalliskattauksiin!

MAJOITUS

Katajistonrannasta löytyy simppeleitä retrohenkisiä retkeilymökkejä 3-4 hengelle. Tervetuloa minilomalle ystävien tai perheen kanssa. Aulangon upea luontoa alkaa heti ovelta.

SAUNAT

Alueella sijaitsee kaksi rantasaunaa paljuineen: Olympiasauna 1952 sekä Lasiranta. Saunat ovat tilauskäytössä ja varattavissa niin ryhmille kuin perheillekin.

MUUT TILAT

Katajistonrannan kartanorakennuksessa järjestät niin kokouksia, häitä kuin virkistyspäiviäkin. Lisäksi Tapahtumalato on vuokrattavissa kesäaikaisiin karkeloihin.