Katajistonranta

Aulanko Outdoorsin tukikohtana on 2017 keväästä alkaen toiminut Katajistonrannan alue. Katajistonranta mahdollistaa mitä hienoimpia elämyksiä ja kokemuksia keskellä satumaista Aulangon luontoa. Tule saunomaan kauniin Vanajaveden äärelle, juhli ja kokousta kartanolla ja tapahtumaladossa tai nappaa luontoliikuntavälineet matkaasi vuokraamoltamme. Katajistonrannassa järjestetään vuosittain myös lukuisia yritystapahtumia, urheilutapahtumia (esim. Aulanko Tower Trail) ja festivaaleja (mm. Mielensäpahoittajan festivaalit 2019, Melodeep 2022)

Alueella ei ole anniskeluoikeuksia eli omat tarjottavat ovat tervetulleita. Ruokailut järjestämme laadukkaiden catering – yhteistyökumppaneidemme avulla aina saunaménuista juhlavampiin illalliskattauksiin ja beach partyihin.

MAJOITUS

Katajistonrannassa voi vuokrata simppeleitä retrohenkisiä retkeilymökkejä 3-4 hengelle. Aulangon upea luontoa alkaa heti ovelta.

SAUNAT

Alueella sijaitsee kaksi rantasaunaa paljuineen: Pieni Olympiasauna 1952 sekä isompi rantasauna; Lasiranta. Saunat ovat tilauskäytössä ja varattavissa niin ryhmille kuin yksityisillekin.

MUUT TILAT

Katajistonrannan kartanorakennuksessa järjestät niin kokouksia, häitä kuin virkistyspäiviäkin. Lisäksi Tapahtumalato on vuokrattavissa kesäaikaisiin karkeloihin.