Tour de Aulanko – tietoviisas

Tour de Aulanko on kävelyretki, jossa yhdistyy Aulangon upea historia, nähtävyydet ja metsäluonto sekä Aulanko aiheinen tietokilpailu -mobiilipeli.

Tour de Aulanko on pientiimeissä suoritettava leikkimielinen ”tietoviisas” -kilpailu, jossa yhdistyy kävelyretki Aulangon rentouttavassa metsämaastossa.

Tour de Aulanko kuljettaa osallistujia Aulangon satumaisessa puistometsässä aina näkötornille ja takaisin lähtöpaikkaan. Reitillä tutuiksi tulevat samalla myös puistometsän nähtävyydet, paviljongit, linnat, lammet ja näkötorni sekä hauskoja knoppitietoja alueen vaiherikkaasta historiasta. Kysymykset käsittelevät Aulankoa, luontoa ja yleistietoutta.

Tavoitteena joukkueilla on kerätä itselleen mahdollisimman suuri pistepotti, vastaamalla matkan varrella mobiililaitteelle tuleviin kysymyksiin. Oikeasta vastauksesta pistepotti kasvaa – väärästä pienenee. Helppoa!? Aikaa kunkin kysymyksen vastaamiseen on 60-90 sekuntia tämän auettua. Ympyräreitin voi kulkea täysin omaa tahtiaan ja kumpaan suuntaan tahansa.

Kussakin pientiimissä tulee olla yksi älypuhelin, johon pelisovellus ladataan. (Latauksesta ei tule kuluja, sovellus ei vaadi rekisteröitymistä ja sovelluksen voi poistaa pelin päätteeksi.) Peliin on halutessanne mahdollista käyttää myös tablettejamme, mutta suosittelemme kävelyretken lomaan ensisijaisesti kännyköitä näiden pienen koon vuoksi.

Kokonaismatka noin 4 km.
Kokonaiskeston suositus noin 1,5-2 tuntia.

Toteutus voidaan tehdä ns. etäohjelmana, jolloin toimitamme ryhmällenne etukäteen ohjeet ja pelikohtaiset salasanat sähköpostitse – näin voitte lähteä pelaamaan juuri teille sopivana aikana. Tulokset näette pelin päätteeksi ja halutessanne toimitamme teille pelinne päätyttyä lisäksi koonnin sähköpostitse.

Vaihtoehtoisesti sovimme tietyn aloitusajan ja ohjaaja antaa ryhmällenne yhteisesti alkuinfon.

Perusversiossa hinnat:
(Sisällön muokkaukset ja isommat ryhmät erillisen tarjouksen mukaan.)

Hinta etäpelinä alk. 25,00 eur / hlö+ alv 24%, minimilaskutus 4 hlö.
Hinta ohjattuna alk. 30,00 eur / hlö + alv 24 %, minimilaskutus 25 hlö.

Max 4 hlö / tiimi. (Suositus 2-3hlö).

Soveltuu jopa 400 hlölle kerrallaan. Pyydä tarjous ryhmällenne!

Lähtöpaikkana joko Katajistonranta tai Scandic Aulanko.

Ruusulaakson paviljonki talvella.

Jaa tämä palvelu.