Amazing Race Jr – Aulanko

Amazing Race Jr on suuren suosion saavuttanut liikunnallinen seikkailu, jossa joukkueet kohtaavat lähiympäristöön sijoitettuja tiimitehtäviä, kassakaappeja, lukittuja salkkuja ja kätköjä.

Amazing Race Jr on vauhdikas joukkuekilpailu, jossa tavoitteena on löytää annettujen tehtävien avulla maali ja selviytyä sinne ensimmäisenä. Ohjelman aikana joukkueet kohtaavat kassakaappeja, lukittuja salkkuja, arvoituksia, kätköjä ja tiimitehtäviä.

Kilpailu ei ole kuitenkaan vain juoksukilpailu hikikarpalot otsalla, vaan voittamiseen tarvitaan vahvaa tiimityötä, työnjakoa, ongelmanratkaisutaitoa ja ehkäpä ripaus Hannu Hanhen tuuriakin.

Vaikka Amazing Race Jr on liikunnallinen oheisohjelma, peruskunnolla pärjää oikein hyvin ja joukkueet voivat tehdä myös hieman sisäistä työnjakoa. Kaikki pärjäävät mukana!

Ohjelman lomassa osallistujat pääsevät myös tutustumaan Aulangon upeaan luontoon, historiaan ja nähtävyyksiin (reittiin vaikuttaa käytettävissä oleva aika ja ryhmän toiveet etäisyyksien suhteen). Kirjallisen kilpailumateriaalin lisäksi joukkueilla on käytössään myös kamerat ja gps:t.

Amazing Race Jr on ollut vuodesta toiseen virkistyspäivien ja tyhypäivien kestosuosikki ja onkin ollut valikoimassamme jo lähes 20 vuotta!
Varattavissa ryhmällenne ympäri vuoden.

Ota yhteyttä, pyydä tarjous ja rakennetaan ryhmällenne hieno ohjelma!

 

Jaa tämä palvelu.

Kuvia tapahtumista

LISÄÄ SAMAN RYHMÄN PALVELUJA

1-2 h tai sopimuksen mukaan10 - 50 hlöä

Melonta on oiva tapa jättää arjen asiat rannalle ja antaa mielen rentoutua Vanajaveden lempeillä aalloilla.

20200102225348
1-3 h tai koko päivä10-500 hlö

Tutustu liikuntalajeihin ja saa uutta inspiraatiota omaan arkiliikuntaan. Lajivalikoimasta löytyy jokaiselle jotain!

20200103074145
1-2,5 h10-300 hlöä (suositus)

Team Challenge on oiva valinta, kun haluat irrottaa ajatukset arjesta mukavan ulkoilun ja hauskan yhdessäolon merkeissä!

20200124071449
1-5 h10 - 50 hlö

Tervetuloa voimaantumaan Sibeliuksen Metsään Aulangolle! Opastettu retki johdattaa osallistujat Aulangon kiehtovan historian ja Sibeliuksenkin tunteman luonnon äärelle.

20200410160603