Vuokraa fatbiket ja lähde maastoon!

FATBIKE -VUOKRAUS ja ohjatut retket

Tervetuloa fatbike-retkillemme Aulangon ja Hämeenlinnan luontoon!

Järjestämme ryhmille ohjattuja fatbike-retkiä ympäri vuoden. Retket suuntautuvat pääasiassa Aulangon luonnonsuojelualueelle sekä Aulangonjärven ympäristöön. Satumainen Aulanko tarjoilee fatbike-retken aikana myös mielenkiintoisen palan suomalaista kulttuurihistoriaa ja paljon nähtävää; paviljonkeja, metsälampia, veistoksia ja tietenkin kuuluisan näkötornin, jonka tasanteella piipahdamme ihailemassa yhtä Suomen kansallismaisemista.

Aulangon monipuolisista maastoista löytyy reittivaihtoehtoja jokaiselle, lähtötasosta riippumatta. Maasto on jonkin verran mäkistä, joten lämmin tulee – vaatetta on hyvä olla maltillisesti päällä ja juomapullo matkassa mukana.

Fatbike-retkiä teemme myös Hämeenlinnan kauniilla rantareitillä leppoisasti rullaillen. Rantareitti -retkiin yhdistämme käynnin Hämeen keskiaikaisella Linnalla.

Kaikkiin retkiin on yhdistettävissä myös tarjoilut ja nokipannukahvit nuotion äärellä.
Fatbike-retket lähtevät pääsääntöisesti vuokraamoltamme Katajistonrannasta. Katajistonrannasta voit myös vuokrata rantasaunan paljuineen retken pääteeksi sekä halutessasi toimitamme saunoille myös ruokailutarjoilut toiveidenne mukaan (catering min. 10 hlön ryhmille).

Aiempaa kokemusta fatbikeista tai maastopyöräilystä et tarvitse – kokeneen oppaan opastuksella perustekniikat ja niksit tulevat turvallisesti tutuksi ja voit vain keskittyä nauttimaan fatbiken tasaisesta kyydistä.

Vuoraa fatbiket omatoimiretkille!

Vuokraamme fatbikeja myös omatoimisille retkille. Kysy ehdotuksia reiteistä tai hae gpx -jälkiä esim. www.jalki.fi tai www.trailmap.fi sivustoilta. Vuokrapyörät ovat laadukkaita Trek Farley 5 fatbikeja. Aulanko Outdoors on sitoutunut kestävään matkailuun ja valikoimaamme ei kuulu sähkökäyttöisiä pyöriä (eikä muita, esim. motorisoituja aktiviteetteja). Runkokokoja löytyy koko perheelle junioreista (n. 135cm ylöspäin koot) perheen pisimpään.  Fatbikeja toimitamme korvausta vastaan myös toisaalle, toiveidenne mukaiseen lähtöpaikkaan.