Varaa ja osta elämyksiä suoraan verkosta

Tervetuloa mukaan retkillemme Aulangon luontoon!
Olemme lisänneet matkanjärjestäjille ja matkailijoille suunnattuja ryhmäretkiä, aktiviteetteja ja saunaelämyksiä myös verkkokauppaan.

Tutustu tarjontaan, ilmoittaudu mukaan ja maksa sujuvasti suoraan verkossa! Retken voit varata itsellesi, perheellesi, kaveriporukalle tai vaikka koko bussiryhmälle! Mitä suurempi ryhmä – sen edullisempi hinta per osallistuja.
Ryhmäretkillä opastuskielenä on englanti ja/tai suomi. Tilauksesta opastukset järjestyvät myös ruotsin-, saksan-, venäjän-, japanin- ja espanjankielisinä.

Mikäli retken valmiiksi suunniteltu aikataulu ei sovi juuri sinulle tai haluat räätälöidä sisältöä – ota rohkeasti yhteyttä.
Järjestämme kaikkia aktiviteetteja ympäri vuoden myös tilauksesta – juuri teille sopivana ajankohtana ja toivomallanne sisällöllä.

Yritysryhmille, polttareihin ja yksityisille matkailijoille suosittelemme Palvelut -sivun aktiviteetteja, joista löydät paljon lisää vaihtoehtoja ja ideoita. Näitä voit varata haluamellesi ajankohdalle, toiveidenne mukaan räätälöitynä.

Välinevuokraamomme Katajistonrannassa palvelee lisäksi ympäri vuoden.

​Haluamme olla mukana tekemässä päivästänne ikimuistoisen, ota yhteyttä. Täällä olemme!

info@aulankooutdoors.fi tai puhelimitse + 358 44 767 4772

Tervetuloa ihastumaan kulttuurihistoriallisen Aulangon upeaan, satumaiseen luontoon. Vain tunti Helsingistä!